Gratuluji.
Diskuse o počasí Soutěž o knihu „Počasí - Velký obrazový průvodce"
Zdravím všechny,
Moc děkuji za tu knihu,dnes mě přišla poštou domů. Je moc pěkná už v ní čtu. Proto se 2.kola neúčastním at nemám 2 stejné knihy Ale přispívat budu do diskuze i nadále! Vy ostatní soutěžte a přeji Vám tu výhru je to nádhera!
Účastním se soutěže o knihu
účastním se soutěže o knihu
Účastním se soutěže o knihu
Zdravím všechny,
No už mám tu knihu je moc pěkná,ale chci se zeptat kdy bude vyhodnocení 2.kola,kdo bude tím dalším šťastlivcem té krásné knihy?!
Gratuluji výherci! ale popravdě jsem čekal uplně někoho jiného...tím nemyslím sebe, ale zrovna tenhle měsíc jsem diskuzi navštěvoval prakticky každý den a zrovna z těchto uživatelů nikdo moc nepřispíval jak jsem vypozoroval...spíše jsem čekal uživatele Radek nebo Tom791, kteří bezesporu patřili mezi nejaktivnější přispěvovatele diskuze a dokonce i já si myslim, že jsem byl tento měsíc daleko aktivnější než zmiňovaní uživatelé výherci i v užším výběru. Zkrátka je to překvapení, ale výherci gratuluji
Radim92
No vidíš, já si ani nevšiml, že se nezúčastnili soutěže o knihu, jinak bych jako výherce viděl 100% někoho jiného ....určitě jde také o příspěvky, ale pokud někdo prakticky nediskutuje na dikuzi tak nemůže spadat mezi výherce...nicméně do způsobu výběru nevidim, takže těžko soudit.
Také se přidávám a gratuluji výherci jaroslavci!
Dobrý den. Plánujete v budoucnu ještě nějakou další soutěž na diskusi nebo třeba v počasí u vás? Děkuji.
Gratuluji!
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.